Om bristen på uppdateringar

Som de flesta nog har märkt så har uppdateringarna lyst med sin frånvaro den senaste tiden. Vi ber om ursäkt för detta men saken är den att uppkopplingen helt enkelt har varit för dåligt både i Sydafrika, Indien, Malaysia och Singapore. För tillfället befinner vi oss i Sydney där vi på förhand hade trott att vi skulle kunna komma ikapp och få upp alla bilder men dessvärre var internet snabbare på 4000 meters höjd på Altiplano i Bolivia än vad det är här. Undertecknad försökte ladda upp två ynka bilder hela förmiddagen men utan lycka. Det är tyvärr inte mycket att göra åt saken och vi ber att få återkomma så fort vi får tag i en pålitlig uppkoppling, nästa stopp blir Byron Bay och vi håller tummarna för att det fungerar bättre där.

Ta hand om er så länge! // Fredrik

I brist på nya bilder bjuder på en nostalgisk bild från när jag och Jonathan var i Vietnam 2011. Tagen av okänd fotograf i Hoi An.
I brist på nya bilder bjuder på en nostalgisk bild från när jag och Jonathan var i Vietnam 2011. Tagen av okänd fotograf i Hoi An.

 

Leave a Reply